+385 1 3319 449


Trg Dr. F. Tuđmana 4, 10290 Zaprešić

Solano Clip on 2 u 1

ZAŠTO KAŽEMO 2u1??

Zato što je ovaj proizvod idealna kombinacija dioptrijskih naočala i profesionalne zaštite od sunca. Takva kombinacija već dugo postoji na tržištu, ali ne u ovom obliku. Clip on okviri su donedavno bili isključivo metalni klasični okviri s dodatkom koji se putem magneta zakačio na most okvira. Praktično, ali ljudima često estetski neprihvatljivo.
Danas to više nije tako, Solano clip on okviri su MODERNI, UDOBNI, LAGANI, IZDRŽLJIVI i SIGURNI. Magneti su ugrađeni u okvir te na unutarnju stranu clip on dodatka koji u potpunost pokriva "front" okvira te ih tako čini gotovo identičnima sunčanim naočalama.

ULTEM MATERIJAL

Solano je prvi brend koji je proizveo clip on naočale od ovog materijala i do dan danas unapređuju njihov izgled i kvalitetu. ULTEM je savitljivi i visoko izdržljivi materijal koji se danas koristi i u avio industriji. Otporan je na visoke i niske temperature te izuzetno lagan. Također, vrijedno je istaknuti da je materijal antialergijski i ekološki prihvatljiv.

CLIP ON DODATAK

U potpunosti prekriva naočale te vam daje profesionalnu zaštitu od sunca i odbljesaka. Za to su zaslužni polarizacijski filter koji anulira neugodne odbljeske od ravnih površina te UV400 zaštita.

Clip on dodatak dolazi u različitim varijantama te korisnici mogu uz original naručiti i dodatni clip u nekoj drugoj izvedbi. Možete izabrati ove varijante leća:

- KLASIČNA siva ili zelena
- MIRROR u raznim bojama - MIRROR leće smanjuju prodor svjetlosti kroz leću za 10-60%
- BLUE BLOCKER - leće namjenjene za često korištenje računala, tableta, smartfona (bokiraju plavu svjetlost)
- LEĆE ZA NOĆNU VOŽNJU - žute leće koje povećavaju prodor svjetlosti kroz leću, čine sliku svjetlijom te tako olašavaju noćnu vožnju

Naši djelatnici će vam sa zadovoljstvom pokazati koje su dodatne opcije trenutno dostupne. Clip se tada zasebno naručuje te dolazi obično u roku do 14 dana.

SOLANO CLIP ON SET

Pojedini modeli mogu se naručiti i u setu u kojem dobivate okvir te četiri clip on dodatka(klasični,mirror, blue blocker i za noćnu vožnju) Za detalje upitajte u optici.

KOLEKCIJA I PAKIRANJE

Kolekciju čine ženski, muški i dječji modeli u raznim veličinama, oblicima i bojama. Uz svake naočale dolazi futrola za cijele naočale te zasebno tanka i praktična futrola za clip on dodatak.

I ZA KRAJ

Vrlo važno za napomenuti jest da je ova kombinacija gotovo uvijek povoljnija od izrade sunčanih naočala s dioptrijom. Ako smo vas barem malo zainteresirali, navratite u optiku, isprobajte modele te upitajte za detalje.

Solano Clip on 2 u 1
Solano Clip on 2 u 1
Opis
ZAŠTO KAŽEMO 2u1?? Zato što je ovaj proizvod idealna kombinacija dioptrijskih naočala i profesionalne zaštite od sunca. Takva kombinacija već dugo postoji na tržištu, ali ne u ovom obliku. Clip on okviri su donedavno bili isključivo metalni klasični okviri s dodatkom koji se putem magneta zakačio na most okvira. Praktično, ali ljudima često estetski neprihvatljivo. Danas to više nije tako, Solano clip on okviri su MODERNI, UDOBNI, LAGANI, IZDRŽLJIVI i SIGURNI. Magneti su ugrađeni u okvir te na unutarnju stranu clip on dodatka koji u potpunost pokriva "front" okvira te ih tako čini gotovo identičnima sunčanim naočalama. ULTEM MATERIJAL Solano je prvi brend koji je proizveo clip on naočale od ovog materijala i do dan danas unapređuju njihov izgled i kvalitetu. ULTEM je savitljivi i visoko izdržljivi materijal koji se danas koristi i u avio industriji. Otporan je na visoke i niske temperature te izuzetno lagan. Također, vrijedno je istaknuti da je materijal antialergijski i ekološki prihvatljiv. CLIP ON DODATAK U potpunosti prekriva naočale te vam daje profesionalnu zaštitu od sunca i odbljesaka. Za to su zaslužni polarizacijski filter koji anulira neugodne odbljeske od ravnih površina te UV400 zaštita. Clip on dodatak dolazi u različitim varijantama te korisnici mogu uz original naručiti i dodatni clip u nekoj drugoj izvedbi. Možete izabrati ove varijante leća: - KLASIČNA siva ili zelena - MIRROR u raznim bojama - MIRROR leće smanjuju prodor svjetlosti kroz leću za 10-60% - BLUE BLOCKER - leće namjenjene za često korištenje računala, tableta, smartfona (bokiraju plavu svjetlost) - LEĆE ZA NOĆNU VOŽNJU - žute leće koje povećavaju prodor svjetlosti kroz leću, čine sliku svjetlijom te tako olašavaju noćnu vožnju Naši djelatnici će vam sa zadovoljstvom pokazati koje su dodatne opcije trenutno dostupne. Clip se tada zasebno naručuje te dolazi obično u roku do 14 dana. SOLANO CLIP ON SET Pojedini modeli mogu se naručiti i u setu u kojem dobivate okvir te četiri clip on dodatka(klasični,mirror, blue blocker i za noćnu vožnju) Za detalje upitajte u optici. KOLEKCIJA I PAKIRANJE Kolekciju čine ženski, muški i dječji modeli u raznim veličinama, oblicima i bojama. Uz svake naočale dolazi futrola za cijele naočale te zasebno tanka i praktična futrola za clip on dodatak. I ZA KRAJ Vrlo važno za napomenuti jest da je ova kombinacija gotovo uvijek povoljnija od izrade sunčanih naočala s dioptrijom. Ako smo vas barem malo zainteresirali, navratite u optiku, isprobajte modele te upitajte za detalje.